به پرو تبلیغ خوش آمدید

ویزای فوری کانادا

ویزای توریستی کانادا
ویزای کانادا یک مهر روی پاسپورت شما می باشد که اجازه ورود به کشور کانادا را برای شما صادر می کند. ویزای این  کشور  یک مجوز برای سفر به کشور کانادا است که از طریق آن به طور قانونی قادر خواهید بود به طور موقت یا دائمی در این کشور سکونت کنید. دریافت ویزا بدین معناست که کنسولگری یا سفارت کانادایی در کشور شما تصمیم می گیرد که آیا شما واجد شرایط سفر به کشور کانادا هستید یا خیر و اینکه تمام مدارک مورد نیاز را برای ورود به کشور کانادا فراهم کرده باشید.
در ادامه توضیحات جامعی در رابطه با ویزای این کشور مثل انواع ویزای این کشور، شرایط درخواست ویزا ، هزینه، مدارک لازم و ... را به تفصیل ارزیابی کرده‌ایم تا اطلاعات جامعی را از فرایند ویزای  این کشور بدست آورید.
انواع ویزا:
ویزا این کشور انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد می‌بایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزا شامل مواردی متعددی چون ویزای توریستی کانادا، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و ... است که در ادامه دسته ‌بندی کاملی از انواع ویزای این کشور به همراه توضیحات آن ارائه گشته است. به طور کلی انواع ویزای اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود:
1- ویزای موقت
2- ویزای اقامت دائم
به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا می‌بایست برای انگشت ‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کشور به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند.
ویزای موقت کانادا
ویزاهای اقامت موقت به فرد اجازه می دهد تا برای مدت زمان معینی که توسط کنسولگری کانادا تعیین می شود در کانادا اقامت داشته باشند. مدت اعتبار این ویزاها اغلب 6 ماه می باشد. اگرچه ویزای اقامت موقت می تواند یک بار ورود یا چند بار ورود باشد. ویزای اقامت موقت  یک بار ورود به فرد اجازه می دهد تنها یک بار وارد کشور کانادا شود برای 6 ماه در این کشور اقامت کند و سپس به کشور خود بازگردد. یک ویزای چند بار ورود به شخص اجازه می دهد تا زمانی که ویزا اعتبار دارد چندین بار وارد کشور کانادا شود و به طور موقت در این کشور اقامت کند.
ویزای موقت این کشور را می‌توان برای 15 مورد تقسیم‌ بندی کرد:
1- ویزای توریستی  2- ویزای تحصیلی3- ویزای همراه  4- سوپر ویزا 5- ویزای کاری 6- ویزای محرمانه 7- ویزای اقامت موقت  8- ویزای کار در تعطیلات 9- ویزای دیپلماتیک یا سیاسی  10- ویزای تسهیلات 11- ویزای نرمال   12- ویزای تحصیلی 13- ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد ای ن کشور می شوند 14- ویزا برای افرادی که می خواهند اعضای بدن خود را اهدا کنند 15- ویزای کسب و کار یا نمایندگی
 ویزای اقامت دائم کانادا
یکی از انواع ویزای این کشور ، ویزای اقامت دائم این کشور می باشد که این نوع اقامت نیز به چندین دسته تقسیم بندی می شود:
1- ویزای  این کشور برای افرادی که قصد ثبت شرکت در این کشور را دارند
افرادی که قصد دارند در کشور کانادا کاری ایجاد کنند و افرادی که در انجام کار خاصی از جمله کارهای ورزشی، فرهنگی یا کشاورزی مهارت دارند و می خواهند کسب و کار خود را در کشور کانادا راه اندازی کنند به این نوع ویزا نیاز دارند. این افراد باید نحوه سرمایه گذاری خود در کار خاص یا درحوزه های مختلف را ثابت کنند.
2- ویزای سرمایه گذاری
یکی دیگر از انواع ویزای ویزای سرمایه گذاری می باشد. این نوع ویزا نیز به افرادی اعطا می شود که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند و دارایی خالص آن ها حداقل 800 هزار دلار می باشد. آن ها باید حداقل 400 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کنند و دولت بدون هیچ بهره ای این سرمایه را در طول 5 سال به آن ها باز می گرداند.
مشاوره ویزا
راهنمایی و مشاوره ثبت نام ویزا این کشور در آژانس آندیا سیر کاملا رایگان است. چه از طریق تماس تلفنی با شماره ۲۲۰۵۳۰۷۳-021 و چه از طریق مراجعه حضوری کارشناسان دپارتمان ویزا و وقت سفارت آژانس آندیا سیر آماده پاسخگویی به شما هستند.
پروسه دریافت ویزا، روندی فنی، حساس و نیازمند دقت و تجربه بالا دارد. کوچکترین اشتباهی در پر کردن فرم های مختلف درخواست ویزای این کشور  می‌تواند به راحتی موجب تردید افسر مهاجرت و در نتیجه ریجکت درخواست شما شود.
پیگیری جواب ویزای کشور کانادا
در روش ثبت نام آنلاین ویزای این کشور هر متقاضی به حساب کاربری خود در سایت رسمی سفارت کانادا مراجعه کرده و پس از درج شماره پیگیری و تاریخ تولد (میلادی) می‌تواند در جریان آخرین آپدیت‌ پرونده خود قرار بگیرد. طبعا پیگیری درخواست ویزای از طریق مراجعه به حساب کاربری بسیار ساده‌تر است و احتمال با خبر نشدن از آپدیت‌های پرونده به حداقل کاهش می‌یابد.
در روش مراجعه حضوری اما پیگیری جواب ویزا در این روش کمی دشوارتر بوده و عموما مشکلاتی را برای متقاضیان ایجاد می‌کند. هماهنگونه که اشاره شد در این روش ایمیلی که متقاضی در هنگام مراجعه به دفاتر بیومتریک و پر کردن فرم‌های مربوط درج می‌کند، پل ارتباطی وی با سفارت خواهد بود. در بسیاری از مواقع متقاضیان دیر متوجه ایمیل ارسالی از سوی سفارت می‌شوند و یا پیام ارسالی به فولدر Spam رفته و درخواست کننده ویزا اصلا متوجه ایمیل نمی‌شود. از آنجایی که برای مثال متقاضی تنها ۳۰ روز از زمان صدور نامه انگشت نگاری فرصت دارد به یکی از دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا مراجعه کند، عدم اطلاع به موقع می‌تواند مشکلات بسیاری را موجب شود.
از سوی دیگر بعضا مشاهده شده‌است مدارک ارائه شده به دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا در زمان پر کردن فرم‌ها و یا پس از آن به هر دلیلی مفقود می‌شوند! حال آنکه در روش ثبت نام آنلاین مدارک در فرم مربوطه آپلود شده و امکان مفقود شدن وجود ندارد
ریجکت شدن ویزا
رد شدن درخواست ویزای یا اصطلاحا ریجکت ویزا، کابوس هر مسافر، دانشجو و یا بیزینس‌‌منی خواهد بود که برای آینده برنامه‌ها ریخته و رویاپردازی‌ها کرده‌است. مشکل زمانی ناراحت کننده ‌تر می‌شود که متقاضی برای ثبت درخواست و طی کردن مراحل آن چه از نظر مالی و چه از نظر زمان و انرژی هزینه‌های بسیاری متقبل شده باشد.
بطور کلی چند عامل کلیشه‌ای همواره در رد شدن درخواست ویزا  نقش دارند. عواملی که در واقع موجب تردید افسر مهاجرت در خصوص انگیزه متقاضی از سفر به کانادا و یا بازگشت وی پس از پایان مهلت ویزا می‌شوند. مهمترین این عوامل عبارتند از:
1- تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا
2- تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا
3- ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی (به‌ ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن)
4- کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدا
5- پیوند‌های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا
تردید در هر یک از این موارد در کنار عواملی همچون و ضعیف اقامت در کشور مبدا، طول مدت اقامت در کانادا، وضعیت شغلی متقاضی در کشور محل اقامت و هرگونه سوء پیشینه در کانادا همگی از عواملی هستند که به راحتی موجب ریجکت ویزا خواهند شد. در ادامه و در نگاهی موشکافانه تر به بررسی دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا و همچنین ریجکت ویزای تحصیلی خواهیم پرداخت.
ویزای توریستی کانادا
ویزای کشورکانادا یک مهر روی پاسپورت شما می باشد که اجازه ورود به کشور کانادا را برای شما صادر می کند. ویزای این  کشور  یک مجوز برای سفر به کشور کانادا است که از طریق آن به طور قانونی قادر خواهید بود به طور موقت یا دائمی در این کشور سکونت کنید. دریافت ویزا بدین معناست که کنسولگری یا سفارت کانادایی در کشور شما تصمیم می گیرد که آیا شما واجد شرایط سفر به کشور کانادا هستید یا خیر و اینکه تمام مدارک مورد نیاز را برای ورود به کشور کانادا فراهم کرده باشید.
در ادامه توضیحات جامعی در رابطه با ویزای این کشور مثل انواع ویزای این کشور، شرایط درخواست ویزا ، هزینه، مدارک لازم و ... را به تفصیل ارزیابی کرده‌ایم تا اطلاعات جامعی را از فرایند ویزای  این کشور بدست آورید.
انواع ویزا:
ویزا این کشور انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد می‌بایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزا شامل مواردی متعددی چون ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و ... است که در ادامه دسته ‌بندی کاملی از انواع ویزای این کشور به همراه توضیحات آن ارائه گشته است. به طور کلی انواع ویزای اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود:
1- ویزای موقت
2- ویزای اقامت دائم
به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا می‌بایست برای انگشت ‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کشور به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند.
ویزای موقت کانادا
ویزاهای اقامت موقت به فرد اجازه می دهد تا برای مدت زمان معینی که توسط کنسولگری کانادا تعیین می شود در کانادا اقامت داشته باشند. مدت اعتبار این ویزاها اغلب 6 ماه می باشد. اگرچه ویزای اقامت موقت می تواند یک بار ورود یا چند بار ورود باشد. ویزای اقامت موقت  یک بار ورود به فرد اجازه می دهد تنها یک بار وارد کشور کانادا شود برای 6 ماه در این کشور اقامت کند و سپس به کشور خود بازگردد. یک ویزای چند بار ورود به شخص اجازه می دهد تا زمانی که ویزا اعتبار دارد چندین بار وارد کشور کانادا شود و به طور موقت در این کشور اقامت کند.
ویزای موقت این کشور را می‌توان برای 15 مورد تقسیم‌ بندی کرد:
1- ویزای توریستی  2- ویزای تحصیلی3- ویزای همراه  4- سوپر ویزا 5- ویزای کاری 6- ویزای محرمانه 7- ویزای اقامت موقت  8- ویزای کار در تعطیلات 9- ویزای دیپلماتیک یا سیاسی  10- ویزای تسهیلات 11- ویزای نرمال   12- ویزای تحصیلی 13- ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد ای ن کشور می شوند 14- ویزا برای افرادی که می خواهند اعضای بدن خود را اهدا کنند 15- ویزای کسب و کار یا نمایندگی
ویزای اقامت دائم کانادا
یکی از انواع ویزای این کشور ، ویزای اقامت دائم این کشور می باشد که این نوع اقامت نیز به چندین دسته تقسیم بندی می شود:
1- ویزای  این کشور برای افرادی که قصد ثبت شرکت در این کشور را دارند
افرادی که قصد دارند در کشور کانادا کاری ایجاد کنند و افرادی که در انجام کار خاصی از جمله کارهای ورزشی، فرهنگی یا کشاورزی مهارت دارند و می خواهند کسب و کار خود را در کشور کانادا راه اندازی کنند به این نوع ویزا نیاز دارند. این افراد باید نحوه سرمایه گذاری خود در کار خاص یا درحوزه های مختلف را ثابت کنند.
2- ویزای سرمایه گذاری
یکی دیگر از انواع ویزای ویزای سرمایه گذاری می باشد. این نوع ویزا نیز به افرادی اعطا می شود که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند و دارایی خالص آن ها حداقل 800 هزار دلار می باشد. آن ها باید حداقل 400 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کنند و دولت بدون هیچ بهره ای این سرمایه را در طول 5 سال به آن ها باز می گرداند.
مشاوره ویزا
راهنمایی و مشاوره ثبت نام ویزا این کشور در آژانس آندیا سیر کاملا رایگان است. چه از طریق تماس تلفنی با شماره ۲۲۰۵۳۰۷۳-021 و چه از طریق مراجعه حضوری کارشناسان دپارتمان ویزا و وقت سفارت آژانس آندیا سیر آماده پاسخگویی به شما هستند.
پروسه دریافت ویزا، روندی فنی، حساس و نیازمند دقت و تجربه بالا دارد. کوچکترین اشتباهی در پر کردن فرم های مختلف درخواست ویزای این کشور  می‌تواند به راحتی موجب تردید افسر مهاجرت و در نتیجه ریجکت درخواست شما شود.
پیگیری جواب ویزای کشور کانادا
در روش ثبت نام آنلاین ویزای این کشور هر متقاضی به حساب کاربری خود در سایت رسمی سفارت کانادا مراجعه کرده و پس از درج شماره پیگیری و تاریخ تولد (میلادی) می‌تواند در جریان آخرین آپدیت‌ پرونده خود قرار بگیرد. طبعا پیگیری درخواست ویزای از طریق مراجعه به حساب کاربری بسیار ساده‌تر است و احتمال با خبر نشدن از آپدیت‌های پرونده به حداقل کاهش می‌یابد.
در روش مراجعه حضوری اما پیگیری جواب ویزا در این روش کمی دشوارتر بوده و عموما مشکلاتی را برای متقاضیان ایجاد می‌کند. هماهنگونه که اشاره شد در این روش ایمیلی که متقاضی در هنگام مراجعه به دفاتر بیومتریک و پر کردن فرم‌های مربوط درج می‌کند، پل ارتباطی وی با سفارت خواهد بود. در بسیاری از مواقع متقاضیان دیر متوجه ایمیل ارسالی از سوی سفارت می‌شوند و یا پیام ارسالی به فولدر Spam رفته و درخواست کننده ویزا اصلا متوجه ایمیل نمی‌شود. از آنجایی که برای مثال متقاضی تنها ۳۰ روز از زمان صدور نامه انگشت نگاری فرصت دارد به یکی از دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا مراجعه کند، عدم اطلاع به موقع می‌تواند مشکلات بسیاری را موجب شود.
از سوی دیگر بعضا مشاهده شده‌است مدارک ارائه شده به دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا در زمان پر کردن فرم‌ها و یا پس از آن به هر دلیلی مفقود می‌شوند! حال آنکه در روش ثبت نام آنلاین مدارک در فرم مربوطه آپلود شده و امکان مفقود شدن وجود ندارد
ریجکت شدن ویزا
رد شدن درخواست ویزای یا اصطلاحا ریجکت ویزا، کابوس هر مسافر، دانشجو و یا بیزینس‌‌منی خواهد بود که برای آینده برنامه‌ها ریخته و رویاپردازی‌ها کرده‌است. مشکل زمانی ناراحت کننده ‌تر می‌شود که متقاضی برای ثبت درخواست و طی کردن مراحل آن چه از نظر مالی و چه از نظر زمان و انرژی هزینه‌های بسیاری متقبل شده باشد.
بطور کلی چند عامل کلیشه‌ای همواره در رد شدن درخواست ویزا  نقش دارند. عواملی که در واقع موجب تردید افسر مهاجرت در خصوص انگیزه متقاضی از سفر به کانادا و یا بازگشت وی پس از پایان مهلت ویزا می‌شوند. مهمترین این عوامل عبارتند از:
1- تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا
2- تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا
3- ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی (به‌ ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن)
4- کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدا
5- پیوند‌های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا
تردید در هر یک از این موارد در کنار عواملی همچون و ضعیف اقامت در کشور مبدا، طول مدت اقامت در کانادا، وضعیت شغلی متقاضی در کشور محل اقامت و هرگونه سوء پیشینه در کانادا همگی از عواملی هستند که به راحتی موجب ریجکت ویزا خواهند شد. در ادامه و در نگاهی موشکافانه تر به بررسی دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا و همچنین ریجکت ویزای تحصیلی خواهیم پرداخت.
نحوه اعتراض به رد ویزا
اتفاقی که نباید، رخ داده است. چه باید کرد؟ روزنه امیدوار کننده اما در این بین این است که بر اساس آمار آژانس آندیا سیر، در بسیاری از مواردی که درخواست ویزا برای بار اول رد شده باشد، امیدواری بسیاری وجود خواهد داشت تا با ارسال نامه‌ای رسمی و فنی نسبت به بازنگری مجدد پرونده و در نهایت پذیرش درخواست ویزا موافقت شود. البته این اعتراض هم از منظر فرم و هم از نظر محتوا ضوابطی دارد که می‌بایست به دقت رعایت شوند، در غیر این صورت سفارت کانادا به اعتراض رسیدگی نخواهد کرد.
نخستین گام در اعتراض به ریجکت ویزا ، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست است. این عوامل در قالب نامه‌ای رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع متقاضی می‌رسد. پس از مطالعه نامه ریجکتی ویزای این کشور و بررسی دلایل آن در شرایطی  دلایل عنوان شده در این نامه با مدارک متقاضی مغایرت داشته باشد، می توان به رد شدن ویزا اعتراض کرد.
برای مثال اگر متقاضی چندین سفر به کشورهای حوزه شنگن داشته است و از تمکن مالی قابل قبول و دارایی‌های مناسبی در ایران نیز برخوردار بوده اما در نامه ریجکتی وی به سابقه ناکافی سفر و شرایط مالی بعنوان دلایل رد ردخواست ویزا اشاره شده‌ باشد، می‌توان نامه‌ای به ادرس ایمیل سفارت کانادا ارسال شود و با شرح دقیق دلایل ریجکت ویزا ، بدون نیاز یه الصاق (اتچ کردن) مدارکی جدید، به توضیح سابقه سفر خود و یا مدارک مالی ارائه شده، اشاره شود.
توصیه تیم ویزا و پیکاپ آژانس آندیا سیر این است که دست کم در این مرحله با کارشناسان با تجربه امور ویزا و وقت سفارت مشورت کنید تا از شانس بیشتری برای موفقیت و تجدید نظر درخواست خود برخوردار شوید.
در مقاله دلایل ریجکت ویزای این کشور اطلاعات دقیقتر را در خصوص دلایل ریجکت و نحوه اعتراض را می‌توانید بررسی کنید.
مدارک ویزا
-اصل پاسپورت باحداقل 1سال ( به انضمام کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است)
2-یک قطعه عکس جدید رنگی زمینه سفید (4.5*3.5) حداکثر 3 ماه گذشته
 3-اصل شناسنامه ،ترجمه شناسنامه- سند ازدواج  
 4-اصل اسناد ملکی  و ترجمه اسناد ملکی منگوله داروغیرمنگوله دارشامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خریدوغیر، اجاره نامه اعتبارداشته باشد
 5- تکمیل فرم های اطلاعات فردی و خانوادگی برای هرکدام از متقاضیان
6- مدارک مالی : گواهی تمگن مالی به انگلیسی و به دلار به مهر اموربین الملل بانک ، گردش 6 ماه آخر حساب ، گواهی سپرده بلند مدت درصورت وجود
7- مدارک شغلی :  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده ( با ذگرتاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه ، نام مدیر یاسوپروایزرو مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) ، فیش حقوقی آخر وحکم کارگزینی برای کارمندان ترجمه ،مدارک شرکتی( ترجمه روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس شرکت وآگهی تغییرات وتصمیمات و لیست حقوق ، بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی ، گردش حساب 6 ماه آخر کارفرمایان، گواهی اتاق بازرگانی برای تجار)، پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه برای پزشکان ، پروانه نظام مهندسی یا جوازساخت برای مهندسین ، پروانه بهروری برای کارخانه داران ، جوازکسب برای کاسبان ، ترجمه حکم بازنشستگی و فیش مستمری بگیری برای بازنشستگان ، گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد.
8- درصورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه برمدارک خود مدارک همسر هم نیازاست
9- دعوتنامه (باذکر مشخصات کامل شخص دعوت کنند و دعوتنامه حتما روی سربرگ شرکت باشد بامهر و امضا شرکت)
10- رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا و هتل

برای هر گونه توضیحات بیشتر درباره تور کانادا با دفتر مرکزی آژانس آندیا سیر با شماره تلفن : 22053073 تماس بگیرید و یا به آدرس : تهران ، بلوار آقریقا ، ناهید شرقی ، پلاک 26 ، واحد 6 مراجعه نمائید.

 

 

 

* پیشنهاد ویژه ، حتما مطالعه کنید *

آگهی ویژه با لینک فالو در صفحه اول20 سایت نیازمندی

آگهی ویژه 3 ماهه در 20 سایت 250 هزار تومان

آگهی ویژه 6 ماهه در 20 سایت 450 هزار تومان

آگهی ویژه 12 ماهه در 20 سایت 600 هزار تومان

جهت مشاهده لیست سایت ها اینجا کلیک کنید

سابقه فعالیت نیمی از سایت ها بالای 6 سال

* مشاوره :140 38  666 - 021 *

 * پشتیبانی :  ‌04 04 144 - 0935 *